MEDI NATURAL I SOCIAL

Animals, plantes, el cos humà, l'Univers, el cicle de l'aigua... Si vols aprendre coses sobre el món que ens envolta, aquesta és la teva secció!

TEMES
L'UNIVERS

A l’Univers hi podem trobar diferents tipus d’astres: asteroides, planetes, estrelles, meteoroides… saps la diferència entre ells?

L'AIGUA A LA TERRA

L'aigua és un element essencial per la vida, ja que sense aigua, la vida del nostre planeta no existiria. Les plantes, els animals i les persones necessitem l'aigua per poder viure.

Niño y perro Comer Pasta

La nutrició és el conjunt de processos que ens permeten utilitzar i transformar les substàncies que necessitem per a mantenir-nos vius.

Brújula y mapa

Els mapes i els plànols són representacions d'alguna part del planeta Terra a vista d'ocell. Però coneixes la diferència entre ells? I saps utilitzar-los? 

L'APARELL LOCOMOTOR

Al llarg del dia ens movem, juguem, saltem i correm. Totes aquestes activitats les podem fer gràcies al conjunt de músculs i ossos que formen el nostre aparell locomotor.

PAISATGES

Coneixes les característiques dels paisatges que t'envolten? Si et fixes en l'entorn  que t'envolta veuràs que en funció d'on estàs els paisatges canvien. ​

Shed planta

Les plantes són éssers vius, igual que els animals i les persones, i com a tal, segueixen un cicle vital: neixen, creixen, es relacionen, es reprodueixen i moren.

MENJAR I SALUT

Els éssers vius necessitem alimentar-nos per poder obtenir l'energia necessària per viure... descobreix el que menges i com t'afecta!

ice-cream-2588541_960_720.jpg

Els òrgans dels sentits ens donen informació sobre el nostre entorn que ens ajuda a protegir-nos, alimentar-nos i cuidar-nos els uns als altres.

Temporada de caza

Mira al teu voltant i observa. Ets capaç de distingir els éssers vius dels inerts?

Una taula, una pedra o un llibre són éssers inerts, no tenen vida.

En canvi, una planta, un animal o un humà són éssers vius, ja que tenen vida.

Escultura de piedra antigua

Si avui dia som el que som, és tot gràcies als nostres avantpassats. La Història de la humanitat és plena d'esdeveniments emocionants i fascinants que han marcat per sempre el nostre pas pel planeta blau i que ens han permès construir el món en que vivim.

Els continguts d'aquest web estan pensats per a Cicle Mitjà i Superior d'educació primària.

L'apartat "Materials" conté materials educatius per a tots els cicles d'educació primària i infantil.

Per dubtes, suggeriments i peticions podeu escriure a: 

Si alguna imatge et pertany i no n'està permès l'ús o no està correctament referenciada, contacta amb mi a través de    info@saviament.com

Pàgina web creada i gestionada per Alba Betorz Genové.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now